Mahmutbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : ..
WEB https://mahmutbeymtal.meb.k12.tr
Adres : Göztepe Mahallesi Orhan Gazi Caddesi No. 29 Bağcılar/İstanbul
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin amaçlan ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır.
MİSYON : Ülkemiz ekonomisi ve sanayisini kalkındıracak yetenekli teknik eleman yetiştiren bir üst öğrenime öğrenci hazırlayan eğitim kurumuyuz. Bütün öğrencilerin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, fırsat tanımak önümüzdeki yüz yılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.00 - 17.00
Isınma : Doğal gaz
Servis : Var.
Ulaşım : 91 E ve 98 A numaralı otobüslerle Göztepe Mahallesi son durağa yakın. Mahmutbey metro istasyonunun 1 km yakını.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 5 km uzaklıkta.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : We Love Logistics (Ulaştırma Hizmetleri alanının AB Projesi 2019)